خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه دلمه مرغ و برنج

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش طرز تهیه دلمه مرغ و برنج

تاریخ ارسال مطلب : 15 اسفند 1393

آموزش آشپزی دلمه مرغ و برنج

آموزش طرز تهیه دلمه مرغ و برنج , طرز تهیه دلمه مرغ و برنج , آموزش دلمه مرغ و برنج

برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه مرغ و برنج را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

دلمه سه رنگ , دلمه سه رنگ فلفل دلمه ای , دلمه فلفل سه رنگ

مواد لازم برای طبخ دلمه مرغ و برنج

  • یک فنجان برنج
  • دو قاشق مرباخوری سس خردل
  • نصف پیمانه سس مایونز
  • یک فنجان ماست
  • یک فنجان لوبیا سبز پخته شده
  • ۵ عدد پیازچه خرد شده
  • چند برگ اسفناج یا کاهو
  • نصف سینه مرغ پخته شده
  • چند عدد گوجه فرنگی یا فلفل دلمه
  • نمک و فلفل : به میزان لازم

آموزش طرز تهیه دلمه فلفل سبز با پنیر پیتزا در فر , دلمه فلفل سبز , طرز تهیه دلمه فلفل سبز

طرز تهیه دلمه مرغ و برنج

برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد. سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید. داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.

آموزش آشپزی دلمه مرغ و برنج


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 2.67 ( 3 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات