خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه دلمه مرغ با كرفس و قارچ

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش طرز تهیه دلمه مرغ با كرفس و قارچ

تاریخ ارسال مطلب : 17 دی 1393

آموزش طرز تهیه دلمه مرغ با كرفس و قارچ

آموزش طرز تهیه دلمه مرغ با كرفس و قارچ

در این مطلب آموزش تهیه دلمه مرغ و كرفس و قارچ را برای بازدیدکنندگان گرامی

آماده کرده ایم برای مشاهده آموزش این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای طبخ دلمه مرغ و كرفس و قارچ براي 4 نفر

ژامبون گوساله :  4 ورقه ي بزرگ ، سينه ي درشت مرغ بدون استخوان : 4 عدد

مواد لازم داخل سينه مرغ

قارچ بزرگ : 125 گرم ، ساقه ي كرفس : 1 عدد ، خرده نان تازه : 15 گرم

مواد لازم براي جلا دادن سطح دلمه ي مرغ

سس گوجه فرنگي  2 قاشق سوپ خوري ،  سس سويا : 1 قاشق سوپ خوري ، روغن مايع : 1 قاشق سوپ خوري

آموزش طرز تهیه دلمه مرغ با كرفس و قارچ

طرز تهیه دلمه مرغ و كرفس و قارچ

براي تهيه مخلفات داخل سينه ي مرغ ، قارچ و كرفس را كاملا خرد كنيد و همراه با خرده ي نان تازه با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. هر ورقه ي ژامبون را با پشت چاقو پهن كنيد. در پهلوي هر سينه ي مرغ شكاف بزرگي به سمت پايين ايجاد نماييد. به تدريج آن را باز كنيد ، به طوري كه پاكت بزرگي به دست آيد و مخلفات را داخل آن قرار دهيد. دور هر يك از سينه هاي مرغ يك لايه ژامبون بپيچيد. سس گوجه فرنگي ، سس سويا و روغن مايع را با هم مخلوط كنيد تا براي جلا دادن دلمه ها از آن استفاده كنيد. سينه هاي مرغ را بر روي منقل به مدت 5 دقيقه كباب كنيد. سپس مقداري از مخلوط مخصوص براي جلا دادن را روي دلمه ي مرغ بماليد و به مدت 5 دقيقه ديگر بگذاريد تا بپزد. سينه هاي مرغ را برگردانيد و پس از 5 دقيقه همين كار را با ماليدن بقيه مخلوط سس گوجه فرنگي تكرار نماييد

آشپزی – گروه آشپزی

آموزش طرز تهیه دلمه مرغ با كرفس و قارچ


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات