خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم‌ پر لذیذ

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم‌ پر لذیذ

تاریخ ارسال مطلب : 27 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم‌ پر لذیذ

ماهی شکم‌ پر , طرز تهیه ماهی شکم‌ پر , پخت غذای ماهی شکم‌ پر

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماهی شکم‌ پر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مـواد لازم برای ماهی شکم‌ پر 4 نفر :

 ماهی قزل‌آلا : 1 عدد

 پیاز خرد شده : 1 لیوان

 گشنیز خرد شده : 1 لیوان

 سیر تازه خرد شده : نصف لیوان

 رب انار : 3 قاشق غذاخوری

گردو : 10 عدد

روغن کانولا : 3 قاشق غذاخوری

کره : 1 قاشق غذاخوری

آب‌لیموی تازه : 4 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران : به میزان دلخواه

ماهی قزل آلای آب پز , طرز تهیه ماهی قزل آلای آب پز , پخت غذای ماهی قزل آلای آب پز

طـرز تـهـیـه ماهی شکم‌ پر :

* رو و داخل شکم ماهی را با آب‌لیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

* پیاز را در تابه‌ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریخته‌اید، تفت دهید.

* پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.

* حالا گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.

* ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.

* ته تابه‌ای نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را در فر (با دمای 180 درجه سانتی‌گراد) بگذارید.

* پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را

با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و بگذارید در فر برشته شود.

آموزش کامل طرز تهیه ماهی شکم‌ پر لذیذ


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 3.82 ( 11 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات