خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه ماهی شكم پر

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه ماهی شكم پر

تاریخ ارسال مطلب : 25 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه ماهی شكم پر

  ماهی شكم پر , طرز تهیه ماهی شكم پر , پخت غذای ماهی شكم پر

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماهی شكم پر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای ماهی شكم پر :

ماهی : 1 عدد

گشنیز خرد شده : 250 گرم

پیاز خرد شده : 1 عدد

سیر خرد شده : 250 گرم

تمبرهندی : به میزان لازم

گردو : 50 تا 100 گرم

ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

طرز تهیه ماهی شكم پر :

– ماهی را كاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

– مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

– سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.

– پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

– درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

– مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

– در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

– سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

* نکته :

– به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.

– به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.

  شیر ماهی کبابی , طرز تهیه شیر ماهی کبابی , پخت غذای شیر ماهی کبابی

آموزش کامل طرز تهیه ماهی شكم پر


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات