خانه » آشپزی » دستور طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

دستور طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

تاریخ ارسال مطلب : 28 آذر 1395

دستور طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

 ماهی شکم پر , طرز تهیه ماهی شکم پر , پخت غذای ماهی شکم پر

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای ماهی شکم پر :

ماهی :♦: 1 عدد

گشنیز خرد شده :♦: 250 گرم

پیاز خرد شده :♦: 1 عدد

سیر خرد شده :♦: 250 گرم

تمبرهندی :♦: به میزان لازم

گردو :♦: 50 تا 100 گرم

ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه :♦: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی :♦: به میزان لازم

طرز تهیه فیله ماهی کبابی , فیله ماهی کبابی ذغالی , فیله ماهی کبابی

 ماهی شکم پر , طرز تهیه ماهی شکم پر , پخت غذای ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر :

برای تهیه ماهی شکم پر ابتدا ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم. پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم. مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

سپسماهی شکم پر را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

نکات مهم در تهیه ماهی شکم پر

در تهیه ماهی شکم پر به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد. به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.

ته چین ماهی , طرز تهیه ته چین ماهی , پخت غذای ته چین ماهی

دستور طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.91 ( 11 رای )
اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات