خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه دلمه مکزیکی با نان لواش

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش طرز تهیه دلمه مکزیکی با نان لواش

تاریخ ارسال مطلب : 17 دی 1393

آموزش طرز تهیه دلمه مکزیکی با نان لواش

دلمه با نان لواش مکزیکی

در این مطلب آموزش تهیه دلمه نان لواش مکزیکی را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم

برای مشاهده آموزش این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای طبخ دلمه لواش

برنج : يك پيمانه ، لوبيا چيتي : يك پيمانه ، گوشت چرخ‌كرده : 250 گرم ، پنير پيتزا : 200 گرم

جعفري خرد شده : 1 قاشق غذاخوري ، گوجه‌فرنگي رنده شده : 1 پيمانه ، پياز متوسط : 1 عدد

نان لواش : به تعداد لازم ، روغن‌ مايع : به ميزان لازم ، نمك و فلفل قرمز : به ميزان لازم

دلمه با نان لواش مکزیکی

طرز تهیه دلمه لواش

برنج را به مدت 1 ساعت خيس كرده به همراه 2 ليوان آب ، 1 قاشق روغن ، جعفري خرد شده ، مقداري نمك و گوجه فرنگي رنده شده روي حرارت بگذاريد تا پخته شود و به صورت كته دربيايد. لوبيا چيتي را از 12 ساعت قبل ، خيس كرده و با 1 ليوان آب بپزيد. پس از پخته شدن با برنج كته شده مخلوط كنيد ، اين غذا داراي طعم تند است. در صورت دلخواه فلفل بيشتري به آن اضافه كنيد. گوشت چرخ‌كرده را با پياز رنده شده در روغن تفت دهيد و به مخلوط كته و لوبيا اضافه كنيد.

نکته : مي‌توان به جاي گوشت‌ چرخ‌كرده از نصف سينه مرغ خرد شده استفاده كرد به اين ترتيب كه سينه مرغ ريز شده را با پياز نگيني خرد شده تفت دهيد. نان‌هاي لواش را در اندازه 20×25 برش بزنيد و از مخلوط آماده شده دو قاشق غذاخوري در بين نان قرار دهيد ، نان را لوله كنيد ، وقتي همه نان‌ها آماده شدند در يك ظرف بچينيد. سطح آن را با پنير پيتزاي رنده شده بپوشانيد و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 تا 30 دقيقه قرار دهيد.

آشپزیگروه آشپزی

آموزش طرز تهیه دلمه مکزیکی با نان لواش


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 2.33 ( 3 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات