خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه دلمه لواش

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه دلمه لواش

تاریخ ارسال مطلب : 26 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه دلمه لواش

دلمه لواش , طرز تهیه دلمه لواش , پخت غذای دلمه لواش

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه لواش را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای دلمه لواش :

برنج : يك پيمانه

لوبيا چيتي : يك پيمانه

گوجه‌فرنگي رنده شده : يك پيمانه

گوشت چرخ كرده : 250 گرم

پنير پيتزا : 200 گرم

جعفري خرد شده : يك قاشق غذاخوري

پياز متوسط : يك عدد

نان لواش : به تعداد لازم

روغن‌ مايع : به ميزان لازم

نمك و فلفل‌قرمز : به ميزان لازم

طرز تهيه دلمه لواش :

برنج را به مدت يك ساعت خيس كرده به همراه دو ليوان آب، يك قاشق روغن، جعفري خرد شده، مقداري نمك وگوجه فرنگي رنده شده روي حرارت بگذاريد تا پخته شود و به صورت كته دربيايد. لوبياچيتي را از 12 ساعت قبل، خيس كرده و با يك ليوان آب بپزيد. پس از پخته شدن با برنج كته شده مخلوط كنيد، اين غذا داراي طعم تند است. در صورت دلخواه فلفل بيشتري به آن اضافه كنيد. گوشت چرخ‌كرده را با پياز رنده شده در روغن تفت دهيد و به مخلوط كته و لوبيا اضافه كنيد. نکته :مي‌توان به جاي گوشت‌ چرخ‌كرده از نصف سينه مرغ خرد شده استفاده كرد به اين ترتيب كه سينه مرغ ريز شده را با پياز نگيني خرد شده تفت دهيد.نان‌هاي لواش را در اندازه 20×25 برش بزنيد و از مخلوط آماده شده دو قاشق غذاخوري در بين نان قرار دهيد، نان را لوله كنيد، وقتي همه نان‌ها آماده شدند در يك ظرف بچينيد. سطح آن را با پنير پيتزاي رنده شده بپوشانيد و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 تا 30 دقيقه قرار دهيد.

دلمه بادمجان بقچه ای , طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای , پخت غذای دلمه بادمجان بقچه ای

منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه دلمه لواش


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات