خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه تبوله (سالاد لبنانی)

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه تبوله (سالاد لبنانی)

تاریخ ارسال مطلب : 22 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه تبوله (سالاد لبنانی)

تبوله , طرز تهیه تبوله , پخت غذای تبوله

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه تبوله را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای تبوله :

جعفری : ۵ بسته

نعنا تازه : ١ تا ٢ بسته

بلغور : ٣/١ پیمانه

لیمو : ٢ عدد

گوجه فرنگی : ٢ عدد

پیازچه : ٣عدد

روغن زیتون نمک فلفل کاهو و نعنا خشک : به اندازه لازم

طرز تهیه تبوله :

جعفری / نعنا / گوجه / پیازچه  رو شسته ریز ریز می کنیم . بلغور آماده را در لیمو به مدت ١ ساعت و یا بیشتر می گذاریم خیس بخورد. مقداری کاهو هم ریز کرده و همه مواد را مخلوط می کنیم. در اخر این سالاد را در برگ کاهو می ریزیم.

سالاد پانزانلا , طرز تهیه سالاد پانزانلا , پخت غذای سالاد پانزانلا

منبع : bbcghaza

آموزش کامل طرز تهیه تبوله (سالاد لبنانی)


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات