خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

تاریخ ارسال مطلب : 10 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه , طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه , پخت غذای باقالی پلو با ماهیچه

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه :

 برنج ایرانی : 1000گرم

ماهیچه گوسفندی : 500 گرم

شوید خشک : 300 گرم

باقلا سبز ایرانی : 400 گرم

پیاز سرخ شده (متوسط) : یک عدد

زعفران : یک  قاشق چای خوری

روغن هسته انگور(روغن مایع)  : یک فنجان

نمک و فلفل : به مقدار دلخواه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه :

چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید.  برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

منبع : iranchef.com

آبگوشت ساده سنتی , طرز تهیه آبگوشت ساده سنتی , پخت غذای آبگوشت ساده سنتی

آموزش کامل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات