خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه تاكو (غذای مكزيكی)

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه تاكو (غذای مكزيكی)

تاریخ ارسال مطلب : 21 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه تاكو (غذای مكزيكی)

تاكو , طرز تهیه تاكو , پخت غذای تاكو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه تاکو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای تاكو :

آرد ذرت : 150 گرم

نمک : 2/1 قاشق چایخوری

آب ولرم : 2/1 لیوان(120 میلی گرم)

روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

درظرفی آرد ذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیر یک دستی حاصل شود. روی سطح صافی آرد بپاشید و برای 4-3 دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و1 ساعت استراحت دهید.خمیررابه 12 گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آردبپاشیدگلوله راروی دوتانایلون باوردنه نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکومی توا نیدازقالب فلزی استفاده کنید)ودرروغن سرخ کرده واواسط سرخ شدن ازوسط تاکنیدوبه همان صورت نگه داریدتاحالت u بگیردوباهرموادی که تمایل داشتیدپرکنیدوسرونمایید.

مواد لازم داخل تاکو :

گوشت چرخ کرده : 250 گرم

پیازخردشده : 1 عدد

سیرخردشده : 1 حبه

فلفل سبزتندخردشده : 3 عدد

کاهوخردشده : 2/1 عدد

گوجه فرنگی خردشده : 2 عدد

پنیرپارمزان رنده شده : 4-3 قاشق غذاخوری

ادویه مخصوص تاکو : به مقدارلازم

سس تند : به مقدارلازم

نمک وفلفل سیاه : به مقدارلازم

روغن مایع : به مقدارلازم

طرز تهیه تاكو :

درتابه کمی روغن مایع بریزید. پیازراکمی تفت دهید. گوشت رااضافه کرده وتفت دهیدتارنگ گوشت تغییرکند،سپس سریع سیر،ادویه ونمک وفلفل رااضافه نموده وتفت دهیدوکمی آب اضافه کنیدتاگوشت پخته شودوازمخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ،کاهووپنیرپارمزان تاکوهاراپرکنیدوسرونمایید .

رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده , طرز تهیه رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده , پخت غذای رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده

آموزش کامل طرز تهیه تاكو (غذای مكزيكی)


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 1.33 ( 3 رای )
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات