خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه مرغ تندوری (غذای هندی)

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه مرغ تندوری (غذای هندی)

تاریخ ارسال مطلب : 16 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه مرغ تندوری (غذای هندی)

مرغ تندوری , طرز تهیه مرغ تندوری , پخت غذای مرغ تندوری

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه مرغ تندوری را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای مرغ تندوری :

ماست : 200 گرم

زنجبیل تازه، رنده شده : یک قاشق غذاخوری

سیر، له شده : یک قاشق غذاخوری

رب تندوری : یک قاشق غذاخوری

رنگ غذای مخصوص تندوری (دلخواه) : ½ قاشق چایخوری

زیره : 2 قاشق چایخوری

تخم گشنیز : 2 قاشق چایخوری

گرام ماسالا : یک قاشق چایخوری

پودر پاپریکا : ½ قاشق چایخوری

ران و سینه مرغ : یک کیلوگرم

مواد لازم برای تهیه سس نعناع :

ماست : 200 گرم

نعناع، درشت خرد شده : یک دسته کوچک

گشنیز، درشت خرد شده : یک دسته کوچک

پیاز کوچک، درشت خرد شده : ½

گوجه فرنگی، درشت خرد شده : یک عدد

دانه انار خشک، آسیاب شده : 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه : یک قاشق چایخوری

پودر فلفل چیلی,نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ تندوری :

برای آماده کردن مرغ همه مواد را به غیر از مرغ درون یک کاسه ریخته و هم بزنید تا کامل مخلوط شود. تکه های مرغ را در این مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند. بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند.برای تهیه سس نعناع مواد را داخل مخلوط کن ریخته و به اندازه دلخواه پودر چیلی و نمک به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود. فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید. مرغ ها را به مدت 20 دقیقه بپزید و سپس حرارت را کم کنید تا 120 درجه سانتیگراد و تا پخت کامل ادامه دهید. با سس نعناع سرو نمایید.

خوراک مرغ و آویشن , طرز تهیه خوراک مرغ و آویشن , پخت غذای خوراک مرغ و آویشن

آموزش کامل طرز تهیه مرغ تندوری (غذای هندی)


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات