خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه تورندو

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه تورندو

تاریخ ارسال مطلب : 23 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه تورندو

تورندو , طرز تهیه تورندو , پخت غذای تورندو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه تورندو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای تورندو :

فیله گوساله : 250 گرم

پیاز : یک عدد

سیر له شده : یك تا دو حبه

زرده تخم‌مرغ : دو عدد

ترخون و گشنیز خرد شده : سه تا چهار قاشق غذاخوری

سس گوجه‌فرنگی : نصف پیمانه

فلفل‌سیاه : یك قاشق چایخوری

سرکه : نصف پیمانه

كره آب شده : 100 گرم

روغن مایع : یك قاشق غذاخوری

قارچ : 100 گرم

نمك و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه تورندو :

گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید. پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سركه را با مقداری آب، سس گوجه ‌فرنگی و كمی نمك روی حرارت كم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. سپس آن را بردارید تا خنك شود. زرده تخم‌مرغ را با دو قاشق آب و كمی نمك هم بزنید و به روش بن ‌ماری داغ كنید. كره را كم‌كم اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید. سپس ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه كرده و هم بزنید. روی گریل یا یك تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو ‌را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمك بپاشید و بردارید. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه‌ای كنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب‌زمینی پخته یا سرخ كرده‌ روی میز بگذارید و سرو كنید.

نکته :

بن ماری : گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری میگویند . مثال: محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذاو حل کردن شکلات می باشد.

خوراک گوشت گوساله , طرز تهیه خوراک گوشت گوساله , پخت غذای خوراک گوشت گوساله

منبع:ashpazisari

آموزش کامل طرز تهیه تورندو


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب
ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات