خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه دسر ترایفل

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه دسر ترایفل

تاریخ ارسال مطلب : 18 اردیبهشت 1395

آموزش کامل طرز تهیه دسر ترایفل

دسر ترایفل , طرز تهیه دسر ترایفل , پخت غذای دسر ترایفل

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه دسر ترایفل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای دسر ترایفل :

كيك اسفنجي : 200 گرم

ژله توت‌فرنگي و آناناس : از هر کدام 100 گرم

كرم وانيلي : 200 گرم

توت‌فرنگي تازه : 300 گرم

مواد لازم كرم وانيلي:

شير : نصف پیمانه

تخم‌مرغ : 3 عدد

خامه فرم گرفته : 150 گرم

آرد نشاسته ذرت : 2 قاشق سوپخوري

وانيل : 1/4قاشق چايخوري

پودر قند : 150 گرم

طرز تهيه ترايفل :

توت‌فرنگي‌ها را شسته و خشك كنيد. كيك اسفنجي را به صورت مكعب‌هاي كوچك برش دهيد. ژله توت‌فرنگي و آناناس را هم شكل مكعب خرد كنيد. براي هر نفر يك ليوان در نظر گرفته و به كمك قيف انتهاي ليوان‌ها را كرم ريخته و به ترتيب كيك، توت‌فرنگي، ژله و دوباره كرم اضافه كنيد تا ليوان پر شود در نهايت با كمك قيف با كرم روي ترايفل را شكوفه زده و يك توت‌فرنگي روي آن قرار مي‌دهيم.

طرز تهيه كرم وانيلي :

ابتدا زرده و سفيده را جدا كرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقي بزنيد تا كشدار و سفيد شود. (سه دقيقه). آرد ذرت را در شير حل كرده و مخلوط زرده را نيز به آن اضافه كنيد. مايه را داخل ظرف مناسبي كه بهتر است لعابي باشد ريخته و روي حرارت ملايم با قاشق شروع به هم زدن كنيد تا غليظ شود. كرم را از روي حرارت برداشته و صبر كنيد كمي خنك شود. سفيده تخم‌مرغ را در كاسه‌اي با همزن برقي بزنيد تا خشك و سفيد شود و به كمك ليسك سفيده را به كرم اضافه كنيد و دوباره روي حرارت گذاشته هم زده تا غليظ شود. كرم را پس از غليظ شدن از روي حرارت برداشته، وانيل را اضافه كرده و صبر كنيد تا كاملا خنك شود خامه را به كرم افزوده و مخلوط نماييد. اين كرم به تنهايي دسر لذيذي مي‌باشد.

دسر فروماژ پرتقال , طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال , پخت غذای دسر فروماژ پرتقال

آموزش کامل طرز تهیه دسر ترایفل


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات