خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج ترکی

تبلیغات

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج ترکی

تاریخ ارسال مطلب : 17 خرداد 1395

آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج ترکی

خورش هویج ترکی , طرز تهیه خورش هویج ترکی , پخت غذای خورش هویج ترکی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش هویج ترکی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای خورش هویج ترکی :

هویج خلال شده : 1 کیلو

گوشت ماهیچه : نیم کیلو

پیاز : 1 عدد

گوجه فرنگی : 3 الی 4 عدد

لیمو عمانی : 2 الی 3 عدد

آب گوشت : یک لیوان و نیم

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران : به مقدار لازم

روغن مایع : به اندازه کافی

طرز تهیه خورش هویج ترکی :

هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.

خورش نخود فرنگی با مرغ , طرز تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ , پخت غذای خورش نخود فرنگی با مرغ

آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج ترکی


این مطلب مفید بود ؟
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات