خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه شلغم و لبو خوش طعم آب پز

تبلیغات

مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک

تبلیغات

تبلیغات

آموزش کامل طرز تهیه شلغم و لبو خوش طعم آب پز

تاریخ ارسال مطلب : 23 تیر 1395

آموزش کامل طرز تهیه شلغم و لبو خوش طعم آب پز

 شلغم و لبو , طرز تهیه شلغم و لبو , پخت غذای شلغم و لبو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شلغم و لبو آب پز را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

پخت سبزی‌جات به صورت بدون آب یا کم آب، ویتامین‌ها و مواد مغذی درون آن‌ها را تا میزان زیادی حفظ می‌کند.

مواد لازم برای شلغم و لبو آب پز :

چغندر : یک کیلو

آب : نصف پیمانه

شکر : به میزان دلخواه

طرز تهیه شلغم و لبو آب پز :

چغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت‌های مختلف هر یک از آنها شکاف‌های عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید. و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت 30- 25 دقیقه با درجه حداکثر 900 وات یا 100% در دستگاه قرار دهید.در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید.

نکته : بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود.

با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.

 موس لبو , طرز تهیه موس لبو , پخت غذای موس لبو

طرز پخت شلغم با ماکروویو

مواد لازم شلغم و لبو آب پز :

شلغم : یک کیلو

طرز تهیه شلغم و لبو آب پز :

شلغم‌ها را شسته و آن را درسته در ظرف قرار دهید و با چاقو شکاف‌های عمقی در آنها ایجاد کنید، نیازی به اضافه کردن آب نیست. ظرف را با درپوش به مدت 20- 15 دقیقه با درجه حداکثر 100%یا 900 وات در دستگاه گذاشته در این فاصله یک بار شلغم‌ها را زیر و روکنید.می‌توان به شلغم‌های پخته در موقع مصرف یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز اضافه کرد.

نکته : چغندرها بعد از پخت بسیار خوش رنگ می‌باشند و از آب آن می‌توان در تهیه بعضی از سس‌ها و خورش‌ها استفاده کرد.

منبع : hamshahrionline.ir

آموزش کامل طرز تهیه شلغم و لبو خوش طعم آب پز


این مطلب مفید بود ؟
امتیاز 4.50 ( 2 رای )
اشتراک گذاری مطلب

ad ad
باز نشر مطالب تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات