طرز تهیه جوجه کباب تابه ای؛ آموزش کامل به همراه نکات مهم

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای, طرز تهیه جوجه کباب تابه ای بدون سیخ , طرز تهیه جوجه کباب تابه ای آبدار نی نی سایت , طرز تهیه جوجه کباب تابه ای با سیخ چوبی , طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی , طرز تهیه جوجه کباب تابه ای برای 4 نفر , طرز تهیه جوجه کباب تابه ای نی نی سایت

جوجه کباب تابه ای یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بدون نیاز به منقل و سیخ، در منزل و تنها با یک تابه ساده آماده می‌شود. این غذا انتخابی سریع، مغذی و لذیذ برای روزهایی است که وقت کمی برای آشپزی دارید.

برای تهیه جوجه کباب تابه ای، ابتدا سینه مرغ را به قطعات مکعبی برش داده و با زعفران مخلوط ‌کنید. سپس با روغن، پیاز، ماست، آب‌لیمو و ادویه‌ها ترکیب کرده و چند ساعت در یخچال استراحت دهید. مرغ‌ها را به سیخ بکشید و در تابه با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ ‌کنید تا طلایی شوند. در پایان، با نان یا برنج سرو نمایید.

مواد لازم

  • سینه مرغ: ۱ کیلوگرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده غلیظ: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

برش و آماده‌سازی گوشت مرغ

در ابتدا سینه مرغ را با دقت به قطعات مکعبی و هم‌اندازه برش دهید تا هنگام پخت یکدست پخته شوند. سپس مرغ‌ها را داخل یک کاسه مناسب بریزید و برای طعم بهتر آماده‌سازی را آغاز نمایید.

افزودن زعفران دم‌کرده

زعفران دم‌کرده را به مرغ‌های خردشده اضافه کنید و با دست یا قاشق خوب هم بزنید تا تمام قطعات به رنگ زرد دل‌چسب آغشته شوند. درِ ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

ورز دادن مرغ با روغن مایع

مرغ‌ها را از یخچال خارج کرده و روغن مایع را به آن‌ها اضافه کنید. با دست، تکه‌های مرغ را چند دقیقه ورز دهید تا روغن به خوبی جذب شده و تمام سطح گوشت را پوشش دهد و آماده مرینیت بعدی شود.

افزودن پیاز، ماست و ادویه‌ها

پیازها را به صورت درشت خرد کرده و همراه با ماست چکیده، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه کنید. با قاشق مواد را به خوبی مخلوط کنید تا طعم‌ها به همه قسمت‌های گوشت نفوذ پیدا کنند.

استراحت نهایی در یخچال

دوباره روی ظرف را سلفون بکشید و مرغ را برای شش ساعت دیگر در یخچال قرار دهید. این مدت زمان باعث می‌شود مرغ طعم‌دار شده و بافتی لطیف و خوشمزه پیدا کند. اگر زمان نداشتید، حداقل دو ساعت زمان بدهید.

خیس کردن سیخ‌های چوبی

قبل از کباب کردن، سیخ‌های چوبی را به مدت ده دقیقه در آب سرد قرار دهید تا هنگام پخت نسوزند. این کار از خشک شدن سیخ‌ها جلوگیری کرده و شکل زیبای کباب حفظ می‌شود.

کشیدن مرغ‌ها به سیخ

مرغ‌های مزه‌دار شده را از یخچال خارج کرده و ۴ تا ۵ تکه از آن‌ها را به صورت منظم روی هر سیخ چوبی بکشید. تلاش کنید قطعات مرغ روی سیخ فشرده نباشند تا حرارت به همه قسمت‌ها برسد.

آماده‌سازی تابه برای پخت

تابه‌ای بزرگ و نچسب را انتخاب کرده و مقدار کمی روغن کف آن بریزید. روی شعله متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. سیخ‌های آماده‌شده را با فاصله مناسب داخل تابه بچینید.

کباب کردن یک‌طرف مرغ

اجازه دهید سیخ‌ها برای چند دقیقه در تابه بمانند تا سمت زیرین آن‌ها طلایی و سرخ شود. نباید عجله کنید، زیرا پخت آهسته باعث مغزپخت شدن جوجه‌ها می‌شود و ظاهر آن‌ها نیز زیباتر خواهد بود.

برگرداندن سیخ‌ها و پخت طرف دیگر

وقتی رنگ یک سمت مرغ‌ها طلایی شد، به آرامی سیخ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به همان صورت طلایی و سرخ شود. این مرحله اهمیت زیادی در ظاهر و طعم نهایی جوجه دارد.

تنظیم حرارت حین پخت

در طول پخت حتما حرارت را در سطح متوسط نگه دارید. حرارت زیاد باعث خام ماندن مغز گوشت و حرارت کم موجب خشک و سفت شدن جوجه‌ها خواهد شد. دمای مناسب کلید موفقیت این غذاست.

آماده‌سازی برای سرو

پس از اینکه دو طرف مرغ‌ها کاملا طلایی شد، سیخ‌ها را از تابه خارج کرده و روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید. می‌توانید این کباب را همراه با نان تازه، برنج ساده، سبزی خوردن و دوغ سرو کنید.

نکات تکمیلی برای طعم بهتر

در صورت تمایل می‌توانید کمی فلفل دلمه‌ای یا گوجه‌فرنگی را نیز همراه جوجه‌ها در سیخ قرار دهید. همچنین استفاده از کمی پودر سیر یا پاپریکا در مرینیت جوجه می‌تواند طعمی متفاوت و دلپذیر به غذای نهایی ببخشد.

این رسپی چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد امتیاز: 63

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 11 خرداد 1404
Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت نمکستان در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.